Korkealaatuiset laiturit kaikkiin kohteisiin

Laituriratkaisut moniin tarpeisiin

Sopivan laiturin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten käyttötarkoitus, tuuliolosuhteet sekä veden korkeuden muutokset. Myös asiakkaan omat mieltymykset ovat tärkeitä laituria tai terassikokonaisuutta suunniteltaessa.

Saimaan Rantarakentaja suunnittelee ja asentaa korkealaatuiset laiturit kaikkiin kohteisiin. On kyseessä sitten pieni rantalaituri tai suurempi venelaiturikokonaisuus. Savorakin valikoimasta  löytyy erilaisia laiturivaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Valmistamme myös räätälöityjä laitureita.

Tuotevalikoimaan kuuluvat:

 • Betoniponttonilaiturit
 • Putkiponttorilaiturit
 • Massiiviponttonilaiturit
 • Venelaiturit
 • Sekä lisäksi yksilölliset ratkaisut
 • Rantarakentaminen

Saimaan Rantarakentaja on laiturirakentamisen ammattilainen, lähes 10 vuoden monipuolisella kokemuksella. Hyödynnä ilmainen arviointikäynti, kysy lisää.

Laiturisuunnittelua avaimet käteen -palveluna

Saimaan Rantarakentaja tarjoaa rantarakentamisen palvelut kokonaisvaltaisesti Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Palveluihimme kuuluvat niin erilaisten lupa-asioiden hoito kuin asemapiirroksetkin. Hoidamme kuvat ja laiturisuunnitelmat asiakkaan toiveiden mukaan.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset laiturit venelaitureista ponttonilaitureihin. Olemme toimineet rantarakentamisen alalla pitkään. Laiturisuunnittelussa osaamme huomioida käyttötarkoituksen lisäksi myös tuuli- ja vesiolosuhteet.

Savorakin laiturivalikoimassa on vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Lisätietoa tuotteista löydät Savorakin kotisivuilta.

Pyydä tarjous!

laituri

Yhteystiedot

Saimaan Rantarakentaja

Warkauden Portti, Kiertotie 2

78210 Varkaus

040 512 6703

myynti@rantarakentaja.fi

www.rantarakentaja.fiwww.rantarakentaja.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Instomark Oy
Pitkälänniementie 21
78500 VARKAUS

Y-tunnus: 21885178
Puh: +358405126703

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Instomark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.