Luotettavaa rakennussuunnittelua

Saimaan Rantarakentaja on osa Insinööritoimisto Instomark Oy:tä. Rantarakentamisen lisäksi teemme myös rakennussuunnittelua. Palveluihimme kuuluvat niin rakenne- ja arkkitehtisuunnittelu kuin taloteknisten järjestelmienkin suunnittelu. Instomarkin kokeneet insinöörit osaavat luoda tarkat suunnitelmat, joiden avulla rakentaminen sujuu mutkattomasti ja aikataulussa.

Toimenkuvaamme kuuluvat pientaloihin liittyvien projektien lisäksi haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien suunnittelu ja urakointi. Olemme toimineet rakennussuunnittelun alalla jo vuodesta 2008 saakka.

Jätevesisuunnittelu

Saimaan Rantarakentaja tarjoaa myös haja-asutusalueen jätevesisuunnittelun. Kaupungin ulkopuolelle rakentaessa tarvitaan omakotitalon tai mökin jätevesisuunnitelma.
Toteutamme jätevesisuunnitelmat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. 


Jätevesisuunnitelma lisätään rakennuslupahakemuksen liitteeksi. Suunnitelmaa varten keräämme lähtötiedot kohteesta ja päätetään millä järjestelmällä lupaa haetaan. Suunnitelmaan kuuluu myös projektin aikataulutus ja lopputarkastus.


Lue lisää Instomarkin kotisivuilta.

rakennussuunnitelu

Yhteystiedot

Saimaan Rantarakentaja

Warkauden Portti, Kiertotie 2

78210 Varkaus

040 512 6703

myynti@rantarakentaja.fi

www.rantarakentaja.fiwww.rantarakentaja.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Instomark Oy
Pitkälänniementie 21
78500 VARKAUS

Y-tunnus: 21885178
Puh: +358405126703

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Instomark Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.